Cum facem upload pe agențiile stock

Mă simțeam îndatorat față de voi să vă explic în detaliu cum să faceți upload la fotografiile voastre stock. Procedura nu este una complicată, dar nu mint atunci când spun că necesită atenție. Este un pas important în care trebuie să alegeți categorii pozei pe care o urcați pe site, sau să bifați anumite opțiuni.

Cel mai important lucru este să nu vă grăbiți, nu cred ca mai este necesar să amintesc de acel proverb cu “graba” :)

După cum observați in video urcăm acea poză cu pasărea pe 3 dintre agenții : Shutterstock, iStockphoto și Dreamstime. Poza pe care am urcat-o la momentul tutorialului a fost deja acceptată și se află la vânzare aici : http://goo.gl/2IwN0n

Vreau ca în primul rând să vă obișnuiți cu procedura de upload de pe istockphoto.com pentru că eu o consider cea mai “time-consuming”. O să vă prezint pe viitor și un software numit Deep Meta, cu care munca pe această agenție vi se va ușura și veți putea trimite mai multe fotografii deodată.

Vă încurajez să puneți întrebări dacă aveți, vă răspund cât pot de repede. Mai jos vă stă la dispoziție și o secțiune de comentarii, la fel și pe Youtube sau chiar pe pagina de Facebook Eyestocker. Dacă încă nu v-ați înscris pe agențiile stock, aveți aici tutorialul potrivit.

Contul de Instagram a început să devină mai activ decât până acum și ne puteți da Follow : http://instagram.com/eyestockercom sau căutați direct în aplicație eyestockercom

Weekend plăcut în continuare !