Platforma gratuită dedicată fotografilor și modelelor

Cum vi se pare ideea de a avea acces la un site unde să puteți găsi ușor un fotograf pentru nunta voastră, pentru o ședință foto artistică sau pentru fotografie comercială ? Sau poate vreți să vă înscrieți ca și modele în tot felul de proiecte foto-video. Dacムvreți să arătați și mai bine, ar fi mișto să găsiți și un stilist .. iar lista poate continua.

Fotograful profesionist Viorel Dudăƒu care este în același timp și reviewer la agenția de fotografie stock Dreamstime.com a pus bazele unui site foarte util unde vă puteți înscrie GRATUIT utilizând contul vostru de Facebook, iar procesul nu durează mai mult de 20 de secunde.
Va puteți apoi completa contul adaugandu-va o fotografie de profil, o descriere personală și de ce nu, un mic portofoliu cu munca voastră de până acum. Toate aceste detalii vor conta pentru voi dacă vreți să fiți găsiți și de alți membri de pe site.

Ca să nu vă mai țin în suspans, siteul de care vă povestesc este www.modelcasting.ro, iar in video veți înțelege de ce este atât de simplu de utilizat.

Site-ul mi se pare foarte util și vă puteți promova ușor chiar dacă nu sunteți în acest moment destul de cunoscuți. Aveți numai de câștigat dacă vă înscrieți pe site iar dacă vă place aveți toată libertatea să promovați la rândul vostru această platformă. Cu cât dați de știre mai multora despre ea, cu atât lista membrilor poate deveni mai mare ajutându-ne să găsim mai ușor ceea ce căutăm.

Nu pot să închei această postare fără să vă mulțumesc din nou că ne vizitați blogul și ne urmăriți toate tutorialele, iar asta ne motivează foarte mult. Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de Youtube aici : http://youtube.com/subscription_center?add_user=eyestocker

Să aveți un weekend plin de lumină bună !

1 COMMENT